Crowdfunding

Support WE-link

Het jaar 2020 zag er veelbelovend uit, vele mooie regionale en landelijke sportevenementen prijkten op onze kalender. Totdat het coronavirus roet in het eten gooide. Het ene na het andere evenement moesten we noodgedwongen uitstellen of zelfs annuleren. Wat er in 2021 wel mogelijk is, is nog zeer de vraag. De overheid geeft hier vooralsnog geen duidelijkheid over.

Na de eerste schok, zijn we ons aan het beraden hoe en in welke vorm we verder kunnen. De overheidssteun is onvoldoende als je noodgedwongen een jaar of langer je werkzaamheden moet neerleggen. Ons doel op de korte termijn is om ons team bij elkaar te houden. Als we via crowdfunding €5.000 bij elkaar kunnen krijgen, dan kunnen we in ieder geval nog tot 1 september door. We hopen tegen die tijd meer duidelijkheid en perspectief te hebben.

  • Doel 1: €5.000 voor behoud banen tot tenminste 1 september

We zitten tot 1 september ook niet stil… Naast het behoud van de banen, hebben we de tijd om ons om te vormen en voor te bereiden op de nieuwe toekomst. Uitgangspunt is dat we de mooie sportieve evenementen in de regio kunnen voortzetten, mogelijk aangevuld met andere activiteiten en werkzaamheden. Voor het omvormen van onze organisatie streven we er naar om ook een bedrag van €5.000 via crowdfunding bij elkaar te brengen.

  • Doel 2: €5.000 voor omvormen/omscholen naar nieuwe activiteiten/werkzaamheden

Naast Crowdfunding werken we ook nog aan andere ondersteunende projecten, zoals de Run033.nl-pas.

Alle bijdragen helpen ons deze lastige periode door te komen en te werken aan onze toekomst. We zullen alle ‘donateurs’ via mail en social media op de hoogte houden van de ontwikkelingen. De ‘donaties’ verlopen via Stichting Run#033, de stichting van waaruit wij als WE-link o.a. de VathorstRunHenschotermeer Games en Halve van Nijkerk organiseren.