Support

TUI Sports

TUI Sports verzorgt internationaal diverse sportreizen. In samenwerking met TUI Sports verzorgen wij de marathonreizen voor Loop voor CliniClowns en ALS Runners.

Tevens ondersteunen wij TUI Groups & Incentives bij hun sportreizen. In het seizoen 2018/2019 hebben wij  de uitwedstrijden van de Champions League wedstrijden van Ajax begeleid. Daarnaast begeleiden wij diverse Grand Prix reizen voor TUI.

Stichting Run033

Stichting Run033 is hét hardloopcircuit van de regio 033. De stichting streeft er naar om de hele regio in beweging te brengen én te houden. Dit doen zij door:

  • Diverse sportevenementen zelf te organiseren;
  • Een platform te bieden aan andere organisatoren uit de regio;
  • Te ondersteunen en faciliteren van samenwerkingen tussen organisaties. Denk hierbij aan het uitwisselen van kennis, gezamenlijke inkoop, etc.

WE-link ondersteunt en adviseert Stichting Run033 in de organisatie van haar diverse evenementen.

Cruyff Football by Team Jonk

Cruyff Football helpt professionele voetbalclubs en nationale bonden attractief voetbal te spelen, spelers op te leiden en duurzaam voetbalbeleid te voeren. Van 2017 tot 2019 verzorgden wij de back-office en support bij de workshops die zijn gegeven in Nederland en België.

Tio Hogeschool

Op Tio Hogeschool Utrecht hebben wij van 2016 tot 2018 les gegeven in Eventmanagement. Hierbij brachten we de hedendaagse theorie en praktijk bij elkaar!