Gratis inschrijfsysteem voor bezoekers, organisatoren en deelnemers.

Tixxy is de oplossing voor online bezoekersregistratie. We bieden een all-in-one systeem dat gemakkelijk is in gebruik en rekening houdt met verschillende soorten evenementen. We leveren uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dat maakt Tixxy uniek.

Sportevenementen

Tixxy Sports is ontstaan uit eigen behoefte. In ons team hebben we ervaring met het organiseren van sportevenementen. Wij konden geen betaalbaar registratiesysteem vinden dat zich kon meten met ‘de grote spelers’. Uiteindelijk hebben we onze ervaringen ingezet om zelf een complete oplossing te creëren.

Met Tixxy Sports kun jij je focussen op de organisatie van je evenement, zonder dat je non-stop bezig hoeft te zijn met de beperkingen van je software. Wij regelen het volledige proces rondom de registratie van je bezoekers. En dit alles helemaal gratis.

Bezoekersregistratie

Het online registreren van bezoekers voor je evenement kent veel voordelen. Zeker met Tixxy. Met onze oplossing regel je digitaal de volledige ticketverkoop en bezoekersregistratie van al je evenementen of voor je locatie. Makkelijk, snel en in een vertrouwde omgeving.

Moeten deelnemers betalen voor tickets? Dan staat het geld direct op je eigen rekening, zonder dat Tixxy een tussenpersoon is. Organiseer je meerdere evenementen, wedstrijden of open dagen? Dan kun je voordelig een private label aanschaffen zodat je het hele jaar door de registratie en/of kaartverkoop in eigen handen hebt.

Festivals

Als organisator van een festival kun je niet zonder een slim en duidelijk systeem voor ticketverkoop en bezoekersregistratie. Er zijn tal van systemen op de markt, maar veel ervan zijn duur en ingewikkeld óf juist van onvoldoende kwaliteit. Tixxy Festivals is de perfecte tussenweg.

Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring hebben we Tixxy Festivals zo ingericht dat je alle tools hebt voor je evenementenorganisatie, gemakkelijk te gebruiken en met een hoog servicelevel, voor een goede prijs. Betaalbaar de beste, dat is waar we voor staan.

Nieuwsgierig geworden naar Tixxy? We zijn altijd bereikbaar voor een vrijblijvende kop koffie.
Bel ons via telefoonnumer 033-2003082 of neem contact op via e-mail info@tixxy.nl.

Ga voor meer informatie naar de website van Tixxy