50ste Berlijn Marathon

Doe mee aan de 50ste Berlijn Marathon!

Voor iedere marathonloper is het een droom om ooit eens de fameuze Berlin Marathon te lopen. In 2024 de 50ste editie! Deze droom kun je nu werkelijkheid laten worden. Zet je in voor het Diabetes Fonds of Longfonds en sluit je aan bij het team voor 2024!

Informatiebijeenkomst 12 december
Dinsdagavond 12 december organiseren wij een informatie avond voor alle geïnteresseerden. Deze avond krijg je alle informatie over het project, sponsorwerving en de Berlijn Marathon. Ook is er de mogelijkheid om kennis te maken met de fondsen en ons enthousiaste begeleidingsteam.

Programma
19:15 uur: Inloop en ontvangst
19:30 uur: Welkomstwoord Diabetes Fonds en Longfonds
19:40 uur: Presentatie Berlijn Marathon
20:15 uur: Vragenrondje
20:30 uur: Na zit
21:00 uur: Uitloop

Locatie
Stationsplein 127
3818 LE Amersfoort

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd? Meld je hier aan voor de informatiebijeenkomst.

De Marathon
Start bij de beroemde Brandenburger Tor in het hart van Berlijn. Onderweg kom je langs bekende wijken als Tiergarten, Mitte en Kreuzberg. Bij de historische straat Unter den Linden gaan de laatste paar kilometers in. Tienduizenden toeschouwers juichen je toe en moedigen je aan om nog even een tandje bij te zetten. Dan onder de Brandenburger Tor door naar de finish!

Op het snelle parcours in Berlijn zijn in het verleden al veel wereldrecords neergezet en gesneuveld. Door het vlakke parcours en de pünktliche organisatie is de marathon in de Duitse hoofdstad bij uitstek geschikt om in ieder geval je persoonlijke record te verbeteren.

Loop voor het Diabetes Fonds of Longfonds!
Voor deze bijzondere jubileum editie hebben wij een aantal startbewijzen weten te bemachtigen. Dus staat de Berlijn Marathon nog op jouw bucket-list? Loop met ons mee!

Deze prestatie lever je natuurlijk niet alleen. In aanloop naar én tijdens de marathon staan wij voor je klaar op het gebied van hardlooptrainingen, sponsorwerving, begeleiding en support!

     

Dit kun je in ieder geval verwachten:

Deskundige en ervaren reisbegeleiding

 • Trainingsbijeenkomsten, bestaande uit:
  – Training door ervaren looptrainer(s)
  – Presentatie over een bepaald thema; voeding, trainingsopbouw, blessurepreventie en -behandeling, de marathon, Berlijn en hoe sponsorgelden te werven
  – Gezonde sportlunch na afloop training
 • Begeleiding op afstand: deelnemers kunnen op afstand onze trainers raadplegen gedurende de gehele voorbereiding (persoonlijk trainingsplan).
 • Deelname aan vier evenementen in Nederland:
  – Koude Polderloop 3 februari 2024 (5 of 10 km)
  – Halve van Nijkerk 6 april 2024 (5, 10 of 21,1 km)
  – Henschotermeer Games 10 juli 2024 (meerdere disciplines)
  – VathorstRun 22 september 2024 (5 of 10km)
 • Kledingpakket, bestaande uit een runningshirt en jack
 • Ervaren reisbegeleiding tijdens de reis.

     

Bekijk hier het volledige reispakket: TUI Sports Brochure Berlijn 2024