Over WE-link

Als WE-link organiseren wij sportevenementen, ondersteunen wij bedrijven op het gebied van bedrijfsvitaliteit en geven wij advies rondom sportevenementen. Bovendien stimuleren wij met een aantal van onze activiteiten sporten voor het Goede Doel. Denk bijvoorbeeld aan ALS Runners en de ALS Lenteloop.

Sinds 2020 vertegenwoordigen wij Geo Tracks in de Benelux en Duitsland. Bij ons kun je GPS-trackers huren voor sportevenementen, groepsexpedities en persoonlijke sportavonturen.

‘Uit liefde voor sport en bewegen’

De organisatie is in 2010 opgezet ‘Uit liefde voor sport en bewegen’. Sport speelt een belangrijke rol in het leven van de oprichters van WE-link. Teamsport, individuele sport, successen vieren, teleurstellingen verwerken, lekker in je vel zitten, vriendschappen sluiten, doelen stellen, fysieke en mentale fitheid. Sport vervult een belangrijke rol in onze maatschappij!

Organiseren van sportevenementen

Naast het organiseren van sportevenementen van A tot Z, bieden wij ook ondersteuning op specifieke onderdelen. Over de jaren heen zijn wij betrokken geweest bij zowel kleine als grote sportevenementen. Zo zijn wij het organisatiebureau achter de ALS Lenteloop, Halve van Nijkerk en Henschotermeer Games. Tijdens de FIFA World Cup 2014 in Brazilië hebben we de ‘branding, signing & way-finding’ verzorgd in de speelsteden Belo Horizonte en Rio de Janeiro. Voor de Adfo-cup, een eendaags voetbaltoernooi voor de MarCom-branche, verzorgen wij al jaren de wedstrijdorganisatie.

Draag bij aan de gezondheid van je medewerkers

Voor diverse bedrijven zijn wij betrokken bij bewegingstrajecten voor de medewerkers. Deze trajecten dragen bij aan fittere medewerkers en zorgen ook voor een stuk teambuilding. Tot onze opdrachtgevers behoren onder andere Pon Fit en TUI.

Sporten voor een goed doel

Sporten voor een goed doel kan jouw prestatie een extra dimensie geven! Voor Stichting ALS Nederland verzorgen wij een compleet begeleidingstraject bestaande uit gezamenlijke trainingen, persoonlijke trainingsschema’s, voedingsadvies, reisbegeleiding en nog veel meer naar onder andere de New York City Marathon. Tevens organiseren we Holland4ALS, een 24-uurs multi-sportevenement in estafettevorm.

Hoe WE-link is ontstaan

WE-link is opgericht door Eddie Wassink (1969). Al vanaf de start is Mark van Hoorn (1974) betrokken geweest bij vrijwel alle projecten van WE-link. Inmiddels vormen zij samen de dagelijkse leiding van WE-link. Het team wordt verder gecomplementeerd door Daniek Ramselaar, Carla van Prehn, Rose-Ann van Alphen, Karin Tomassen, Nick Boer en een team van enthousiaste stagiaires. WE-link werkt al vanaf de start samen met een groot aantal flexibele krachten en leveranciers, waardoor altijd het optimale resultaat kan worden behaald.

Benieuwd of WE-link wat voor je kan betekenen?

Ben je op zoek naar een partner voor het organiseren van jouw sportevenement of een specifiek onderdeel daarvan? Wil je als bedrijf bijdragen aan de gezondheid van jouw medewerkers? Wil je een Business-to-Business sportevenement organiseren? Of ben je simpelweg op zoek naar advies rondom een sportevenement? Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!