WE-link 10 jaar | Coronacrisis

Zondag 15 maart bestond WE-link precies 10 jaar. We hadden graag feestelijk stil willen staan bij deze mooie mijlpaal! Helaas staat de wereld helemaal op zijn kop en zijn wij ook actief in een branche die volop in het hart wordt geraakt. Wij hebben vaker voor hete vuren gestaan en we zijn vastberaden sterker dan ooit door deze vervelende situatie heen te komen.

Wij hebben inmiddels drie evenementen moeten uitstellen, de Amersfoort City Trail en de Rokjesdag Run4MS | Walk4MS. We zijn voor de betreffende evenementen in overleg met betrokken instanties en leveranciers voor een nieuwe datum en hebben onze deelnemers en sponsoren geïnformeerd.

Onze (vaste) leveranciers, sponsoren en de betrokken (overheids)instanties hebben zeer begripvol gereageerd en ook 99% van de deelnemers reageert begripvol. We hopen voor de genoemde evenementen z.s.m. een nieuwe datum te hebben, zodat we (zodra de tijd daar rijp voor is) weer positieve berichten de wereld in kunnen sturen en we weer volle kracht vooruit kunnen.

We zullen later dit jaar nog een keer feestelijk stilstaan bij het 10-jarige jubileum van WE-link.