Geo Tracks – Deutschland

WE-Link repräsentiert Geo Tracks in Deutschland und in den Benelux-Ländern und. Sie können bei uns GPS-Tracker für Sportveranstaltungen, Gruppenexpeditionen und persönliche Sportabenteuer mieten.

Maak van je evenement een live belevenis voor de supporters die thuis hun eigen sportheld willen volgen. Of voor de supporters die hun deelnemer langs het parcours willen aanmoedigen of willen binnenhalen bij de finish.

Geo Tracks – GPS Live tracking is onder meer geschikt voor het volgen van trailruns, ultralopen, wielerevenementen, mountainbiketochten hiking tours, kajaktochten en andere sportieve evenementen op het water.

Maak je groepsexpeditie een stuk veiliger door elke lid van je groep een GPS-tracker van Geo Tracks te geven. Op die manier kun je altijd de exacte locatie van elk teamlid zien en snel hulp bieden indien nodig. Vergroot de veiligheid van jou en je groepsleden en maak er een onvergetelijk avontuur van!

Ga je regelmatig in je eentje op stap voor een sportief avontuur in het water, in de bergen of in andere dunbevolkte gebieden. Neem dan standaard een GPS tracker van Geo Tracks mee. Je dierbaren kunnen thuis je avontuur volgen en nog belangrijker, kunnen in geval van nood je exacte locatie zien om je zo snel te helpen.

Je dierbaren kunnen je volgen in de speciale Geo Tracks app op de vooraf door jezelf uitgestippelde route. En kunnen via deze app ook zien wanneer je bijvoorbeeld afwijkt van de route of lang een op een plek stil blijft staan.

Volledig waterdicht

Geschikt voor elke avontuurlijke buitensport

Verbeter de samenwerking

Geef de medewerkers en/of vrijwilligers van je sportevenement ook een tracker en je kunt de inzet van een ieder beter plannen

Leaderboard en uitslagen

Live leaderboard tijdens het evenement en na afloop de uitslagen

Live weergave op volledig scherm

Werkt op mobiel, tablet en laptop

Playback

Mogelijkheid om van alle deelnemers de afgelegde route terug te kijken

Batterij 

Een levensduur van 70 uur met een 5000 mAh oplaadbare batterij

Veiligheid bij evenementen

Geef met behulp van de tracker de exacte locatie van een deelnemer in nood door aan de hulpdiensten

Gratis inrichting

Gratis ondersteuning bij het inrichten van je evenement in ons systeem

Interesse? Neem contact met Mark van Hoorn via telefoon 033-2003026 of e-mail mark@we-link.nl