Where the trails have no name

Na de succesvolle en Corona-proof Montferland Toppen Trail en een Trail in Midden Nederland organiseren we hetzelfde concept in het Rijk van Nijmegen onder de noemer ‘Where the trails have no name’ (WTTHNN). De WTHNN kun je op zaterdag 26 juni en/of zondag 27 juni trailen of hiken.

De WTTHNN staat bol van de hoogtepunten, zowel letterlijk als figuurlijk. We nemen je mee naar het glooiende landschap van de Mookerheide, St Jansberg en het Groesbeekse bos. En pakken zelfs een paar toppen van het Reichswald mee!

Doe mee aan de 15, 25 of 25km met respectievelijk 350, 600 en 900 hoogtemeters.

Het is weer een trainingsloop, geen wedstrijd, geen massa-start. We spreiden dus weer de deelnemers over de dag zoals de voorgaande keren. En vele deelnemers is dat goed bevallen, vooral geen druk van een vaste starttijd waarbij iedereen tegelijkertijd vertrekt. Kortom, dit concept wordt als zeer relaxed ervaren. En natuurlijk Covid-safe.

DEELNAMEPAKKET

Naast een parcours door een indrukwekkend decor bieden we jou ook een uitgebreid deelnamepakket aan:

 • Ontvangst bij de start op het terrein van voetbalvereniging de Treffers in Groesbeek
 • Online instructie “Lopen op GPX” voor Polar, Garmin, Suunto en de app Topo GPS
 • Eindtijdregistratie
 • Online uitslagen na afloop van het evenement
 • Exclusieve herinneringsmedaille
 • Een exclusief finishbiertje
 • Een bevoorradingskist met water op de route
 • Gratis parkeren

HOE WERKT HET?

We hebben een concept ontwikkeld dat gebaseerd is op het Click & Collect principe dat door winkels nu gehanteerd wordt om toch klanten te kunnen c.q. mogen ontvangen gedurende de lockdown.

Click Kies een datum en tijdsslot waarop je de “Where the trails have no name” wilt gaan trailen of wandelen. Je kunt meedoen op zaterdag 26 en zondag 27 juni. Je kunt op beide dagen kiezen uit de volgende tijdsblokken:

 • 09:00-09:30 uur
 • 09:30-10:00 uur
 • 10:00-10:30 uur
 • 10:30-11:00 uur
 • 11:00-11:30 uur
 • 11:30-12:00 uur
 • 12:00-12:30 uur
 • 12:30-13:00 uur

Boek en betaal snel jouw favoriete dag en tijdsslot. Gezien de huidige Corona-maatregelen hebben wij geen enkele ruimte om af te wijken van het maximaal aantal deelnemers per blok.

Prepare Download het GPX-bestand en upload het naar je horloge of navigatie-app op je telefoon. Of zoek een hardloopmaatje die bekend is met navigeren.

Collect Rijd naar voetbalvereniging de Treffers in Groesbeek. Je kunt je persoonlijke startbescheiden zelf van een tafel pakken. Bij vragen zijn we daar voor je beschikbaar. Je bent klaar om te starten!

Trail or walk Ontdek veel onbekende paadjes en bedwing de heuvels op jouw route. Er zijn op de routes alleen pijlen aanwezig aan het begin en het einde van de route, op het parkeerterrein van de Treffers. De rest van de route volg je zelf met je GPS-horloge of je navigatie-app op je horloge.

Collect – Nadat je voldaan de finish hebt gehaald, kun je je medaille zelf pakken samen met het bekende, exclusieve finishbiertje om thuis te nuttigen.  Dit keer biedt voetbalvereniging de Treffers de mogelijkheid om nog wat te eten en te drinken te kopen. Daarnaast kun je bij voetbalvereniging de Treffers dit keer ook koffie en thee of iets anders kopen.

Alle genoemde activiteiten die wij als organisatie verzorgen, vinden plaats in de buitenlucht. We beperken ook het aantal mensen vanuit onze organisatie dat aanwezig is op een dag vanwege COVID-19.

KOSTEN, INSCHRIJVING EN BETALING

Deelnameregistratie van “Where the trails have no name” verloopt via de inschrijfmodule van Tixxy.

Je kunt alleen met IDEAL betalen via betaalprovider Mollie. De deelname is definitief  na ontvangst van de IDEAL-betaling. De kosten bedragen voor elke afstand € 20.

Omwille van de COVID-19-maatregelen is het NIET mogelijk ter plaatse nog in te schrijven. De online inschrijving voor een bepaalde dag sluit een dag voor deze dag tenzij eerder vol.

OVERDRACHT STARTBEWIJS, ANNULEREN EN AFSTAND WIJZIGEN

Ben je verhinderd? Zoek iemand die je startbewijs wil overnemen en draag je startbewijs over aan de nieuwe eigenaar door de naam, woonplaats en het e-mailadres door te geven van de nieuwe deelnemer. Jullie verrekenen het inschrijfgeld dan onderling. Tenslotte mail je de gegevens van de nieuwe deelnemer aan ons via wtthnn@mudsweattrails.nl.

De organisatie neemt geen annulering in behandeling en restitutie vindt niet plaats.

Afstand wijzigen? Je kunt bij je inschrijving aangegeven welke afstand je denkt te gaan trail runnen of wandelen. Je kunt ter plekke altijd nog besluiten om een kortere of langere afstand te doen. Melden ter plekke is dan afdoende. Houd wel rekening met de sluitingstijd van de finish om 17:00 uur; een wandeling van 40km starten in het tijdsslot 12:30-13:00uur gaat betekenen dat je binnenkomt als de finish is gesloten.

LOCATIE, BEREIKBAARHEID EN PARKEREN

De start en finish locatie van de “Where the trails have no name” is bij voetbalvereniging de Treffers. Het adres is Sportpark Zuid, Nijerf 1, 6562 KW Groesbeek.

Voor OV-adviezen verwijzen we je graag door naar OV9292.

Je kunt gratis parkeren op het terrein van de Treffers.

ONTVANGST

We ontvangen je vanwege de COVID-19 maatregelen met een klein comité op het terrein van de Treffers. Je kunt daar vragen stellen en je kunt zelf je startbescheiden van een tafel afpakken.

ROUTES EN HOOGTEPROFIEL

“Where trails have no name” kent drie afstanden. De route wordt na de inschrijving naar de deelnemers per e-mail toegestuurd, dus niet gepubliceerd.

 • ±15 km/ ±450 hoogtemeters
 • ±25 km/ ±600 hoogtemeters
 • ±35 km/ ±700 hoogtemeters

TIJDSLIMIET
De finish sluit elke dag om 17.00. Houd hier dus rekening mee bij het kiezen van je tijdsslot.

VERZORGING ONDERWEG
Er is onderweg een bevoorradingsdienst met water. De kist gaat open met een cijferslot. De code van het cijferslot krijg je via de mail.

EHBO EN VERKEERSBEGELEIDING
Er zijn tijdens de training geen EHBO of verkeersbegeleiders aanwezig.

MILIEU
‘Leave nothing but foot prints’.
We zijn te gast in de natuur en we gaan ervan uit dat iedere deelnemer zijn eigen afval meeneemt. Denk aan afval van energiegels en -repen. We rekenen op je medewerking.

FINISH

Bij de finish ontvangen we je op enthousiaste wijze. Vanzelfsprekend weer in klein comité vanwege de COVID-19 maatregelen. We zorgen ervoor dat je eindtijd wordt geregistreerd en je medaille en een finishdrankje klaarstaan. Daarna kun je nog een hapje en drankje bestellen & nuttigen op het terras van voetbalvereniging de Treffers, waar we te gast zijn.

UITSLAGEN

Van iedere deelnemer noteren wij de eindtijd. Deze eindtijden zullen we na afloop per e-mail delen met alle deelnemers. We maken geen rangschikking op, het is immers geen wedstrijd.

Voor vragen over jouw eindtijd kun je direct contact opnemen met ons via: wtthnn@mudsweattrails.nl.

FOTO’S EN VIDEO’S

Er zal niet op alle dagen een fotograaf aanwezig zijn.Op de dag(en) dat er een fotograaf aanwezig is zijn de algemene voorwaarden met betrekking tot het gebruik en eigendom van de foto’s van toepassing.

GEVONDEN VOORWERPEN

Na afloop blijven er geregeld gevonden voorwerpen over. Waardevolle spullen worden overgedragen aan de eigenaar van de locatie.

Ben je dus wat kwijt? Neem dan contact op met ons via wtthnn@mudsweattrails.nl.

VRAGEN:

Kan ik mijn sporttas of rugzak in bewaring afgeven? Dit is niet mogelijk omdat we concentratie van deelnemers op 1 locatie moeten vermijden. Laat je sporttas bij voorkeur in je eigen wagen.

Zijn er kleedkamers, douches en toiletten? De toiletten zijn geopend. Kleedkamers en douches niet.

Moet ik een mondkapje dragen? Het dragen van een mondkapje wordt sterk geadviseerd voor en na je wandeling/looptocht. Tijdens je deelname zelf is een mondkapje niet verplicht.

FEEDBACK:

Wil je iets delen over jouw ervaringen tijdens de Montferland Toppen Trail? Verbeterpunten, complimenten of andere hartenkreten?

Laat het ons weten via wtthnn@mudsweattrails.nl

MudSweatTrails & WE-link organiseren gezamenlijk “Where the trails have no name”. Dit vanuit de gezamenlijke passie voor sport & bewegen in het algemeen en trailen in de natuur in het bijzonder.

Voetbalvereniging de Treffers uit Groesbeek is dit keer onze gastheer.

De algemene voorwaarden van “Where the trails have no name” kun je via deze link inkijken.