Bedrijfsvitaliteit

 WE-link teams up met Vitale Helden

 

WE-link ziet de groeiende behoefte van organisaties om integraler naar het vitaliteitsvraagstuk te kijken. De mentale kant mag niet worden gemist in een verbeterslag bij organisaties en ook de organisatiecultuur kunnen positieve interventies op worden ingezet. Daarom brengt WE-link de eigen expertise op het gebied van beweegprogramma’s samen met de expertise van Vitale Helden.

“Vitale medewerkers = Vitale organisatie”, daar draait het om!
Vi
tale Helden biedt concrete adviezen en praktische ondersteuning bij het vitaliseren van organisaties en medewerkers. Dit betekent dat medewerkers meer resultaat kunnen halen uit hun talenten, loopbaan en privéleven en organisaties hierdoor beter kunnen innoveren en een hoger rendement realiseren.

Vitale Helden is een bedrijf dat zich richt op alle vitaliteit thema’s (mentaal en fysiek), en bestaat uit Astrid van Velden en Sjoerd Veenma.
Astrid van Velden is adviseur, trainer en coach op gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. En in het bijzonder de thema’s leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en talentmanagement. Als Vitaloog® begeleidt zij medewerkers, teams en organisaties naar meer vitaliteit (energie). Hierdoor kunnen medewerkers meer resultaat halen uit hun talenten, loopbaan en privéleven en organisaties beter innoveren en een hoger rendement realiseren.
Voordat Astrid als zelfstandig ondernemer van start ging , is zij ruim 30 jaar werkzaam geweest als HR-professional en leidinggevende, zowel bij overheden als in het bedrijfsleven. Zij heeft een grote passie voor ontwikkeling en beweging en combineert sociale en positieve psychologie met praktische ervaringen. Met haar enthousiasme, prikkelende dialogen en gezonde dosis humor helpt zij op doeltreffende wijze medewerkers en organisaties naar een vitalere werkvloer.
Sjoerd Veenma heeft zijn 25 jaar werkervaring binnen Human Resources opgebouwd. Zo heeft hij als trainer, coach, manager, beleidsmaker en adviseur binnen verschillende branches gewerkt aan onderwerpen als ziekteverzuim, talentmanagement, management development en vitaliteit. De laatste jaren heeft hij zich met name gespecialiseerd in reorganisaties en het omvormen van organisaties met bijbehorende nieuwe werkwijzen, zoals Lean, Agile, Scrum en zelforganisatie. Kenmerkend voor hem is zijn vermogen om te luisteren en te doorgronden en met zijn enthousiasme brengt hij op alle niveaus in de organisatie mensen in beweging.  Letterlijk is Sjoerd vitaal op sportgebied, hij is als middellange en lange afstandsloper vaak op de baan of de weg te vinden om te strijden voor podiumplaatsen. Als trainer en coach begeleidt hij ook atleten bij hun wedstrijdsport en medewerkers bij verschillende beweegprogramma’s. Sjoerd werkt al langere tijd samen met WE-link.

Voor meer informatie, check de website vitalehelden.nl of stuur een e-mail aan info@vitalehelden.nl. Ook als je de white paper: ‘hoe maak je je organisatie écht vitaal’ wilt ontvangen.
 
.    WE-link logo voor web